SÖDRA ÖLANDS STOLTHET!
Mörbylånga Gymnastik o Idrottsförening

Löpning i Mörbylånga

Mörbylånga GoIF är medlem i friidrottsförbundet vilket innebär att våra medlemmar kan vara med i mästerskap i friidrott. De tävlingar som är mästerskap betalar klubben avgiften för upp till 600 kr.

Gemensamma träningar sker i olika grupper på tisdagar, torsdagar och söndagar. Information om tider och pass finns i Facebookgruppen "Löpning i Mörbylånga".

Kyrkstafetten 2023
2023-05-06 13:42

Fler bilder (+16) >>

Efter de senaste veckornas dryga 10 grader ställdes löparna inför en smärre chock när det termometern endast visade 7-8 grader och en kylande vind på ca 7 sekundmeter låg på från öster. Adam Nilsfors, Jonathan Andersson, Per Carlsson, Malin Ingvarsson, Anders Rolf och Marcus Nilsson hade en fjärdeplats att försvara från fjolåret och lyckades att göra det galant. 1:27:33 blev sluttiden vilket innebär ett snitt på 3:43/kilometer. Nästa år är siktet inställt på den långa stafetten. Tack till Högby IF och alla funktionärer för ett fint arrangemang som vanligt.

Terräng-ÖM/DM
2023-05-02 20:26
Medaljregn i Ekerum!

Idag avgjordes ÖM och DM i terränglöpning i Ekerum och GoIF kammade hem flertalet medaljer. Fredrik Lilja tog hem guld i M50 i både ÖM och DM, Per Carlsson tog silver i M45 i ÖM och DM och Patrik Reuterwall Weidemar tog hem tredjeplatsen i ÖM. Marcus Nilsson kom på fjärde plats totalt i ÖM. Malin Ingvarsson gjorde ett finfint lopp och kom femma i ÖM. Per, Patrik och Fredrik sprang även hem ett brons i lagtävlingen i veteran-DM. Starkt jobbat av alla löpare och tack Högby IF för ett bra arrangemang. På lördag är det dags för kyrkstafetten där vi ställer upp i korta loppet.
Blomsterloppet 2022
2022-09-03 17:17

I de soliga och sensommarvackra skogarna väster om Blomstermåla skulle den 39e upplagan av Blomsterloppet springas. Från GoIF var regerande mästaren Per Carlsson samt Marcus Nilsson på plats.

Mörbylångadalen Upp och Ner
2022-07-23 19:29

På fredagskvällen var det dags för tredje upplagan av Mörbylångadalen Upp och Ner samt premiärupplagan av femkilometersloppet.

Högalidsloppet 2022
2022-05-18 11:59

Som för så många andra lopp var det efter två års corona-uppehåll återigen dags för Högalidsloppet, och från Mörbylånga deltog Per Carlsson, Fredrik Lilja och Malin Ingvarsson. Löparna bjöds på fint väder samt ett trevligt och väl genomfört arrangemang med fin stämning längs den fem kilometer långa banan. Resultat saknas då det inte fanns någon officiell tidtagning, men ibland är det faktiskt okej att springa för att det är kul också.

Bilder: Per Carlsson och Dagens Kalmar

Hem, 24/02 10:34