SÖDRA ÖLANDS STOLTHET!
Mörbylånga Gymnastik o Idrottsförening
Bli medlem i Mörbylånga Gymnastik o Idrottsförening

Välkomna till Mörbylånga GoIFs hemsida!

Referat: Söderåkra AIK - Mörbylånga GoIF
Söderåkra AIK - Mörbylånga GoIF
2022-06-08 08:39, Herr

Dags för ännu en toppmatch i div. 6 Kalmar/Öland. Vi har inte lyckats vinna på bortaplan mot våra toppkonkurrenter än, men vi hoppas att kunna bryta den trenden i och med matchen borta mot Söderåkra. Vi har en hungrig trupp med bra kvaliteter, som är med på att det kommer krävas mycket kamp, intensitet och skicklighet för att vinna matchen. Vid vinst kliver vi upp i serieledning, om än med en match mer spelad än Persnäs och G/G.

Vi välkomnar nyförvärvet Adam Karabyn till matchtruppen.

Truppen till matchen:

22. Andreas Håkansson

2. Johan Petersson

5. Oscar Olsson

6. Dennis Nordqvist

8. Johannes Jönsson

9. Tiger Serrebo

11. Linus Edström

12. Anton Fredriksson

14. Nicklas Johansson

15. Oscar Gorton

21. Robin Mellborg

24. Ludvig Möller

26. Omar Barho

29. Zahir Alizada

32. Adam Karabyn

69. Marcus Anderssons

Högalidsloppet 2022
2022-05-18 11:59, Löpning

Som för så många andra lopp var det efter två års corona-uppehåll återigen dags för Högalidsloppet, och från Mörbylånga deltog Per Carlsson, Fredrik Lilja och Malin Ingvarsson. Löparna bjöds på fint väder samt ett trevligt och väl genomfört arrangemang med fin stämning längs den fem kilometer långa banan. Resultat saknas då det inte fanns någon officiell tidtagning, men ibland är det faktiskt okej att springa för att det är kul också.

Bilder: Per Carlsson och Dagens Kalmar

Kyrkstafetten 2022
2022-05-07 18:28, Löpning

Efter två års uppehåll var det den sjunde maj återigen dags för Ölands Kyrkstafett att gå av stapeln. Från Mörbylånga GoIF ställde Lisa Nilsson, Patrik Reuterwall Weidemar, Per Carlsson, Malin Ingvarsson, Patrik Rixman och Marcus Nilsson upp i den korta stafetten. Med halvtaskiga vintersäsonger fyllda av småskador och sjukdomar var det ovissa löpare som infann sig vid växelstationerna i de öländska byarna. Något att oroa sig för fanns dock inte då Lisa direkt på förstasträckan placerade laget i en framskjuten position. Hon växlade sedan över till Patrik R-W i Möllstorp som hade många, sega höjdmeter framför sig på vägen upp mot Algutsrum. Patrik visade sig dock stark i backen och växlade sedan över till Per som flög iväg mot Malin som väntade i Tveta. Längs vägen avancerade Per i fältet. I den pollenfyllda skogen sprang sedan Malin till Tävelsrum där Patrik R stod redo att ta över pinnen. Ett decennium efter sin senaste medverkan i loppet möttes Patrik av idel motvind, vilket han dock inte verkade brydd av. Efter en spurt in i Torslunda som nästan kostade en baksida skickade han ut Marcus på sistasträckan. I nerförsbacken längs med Storgatan tog Marcus sakta in på lagen framför och kunde efter två sena omspringningar ta laget i mål som bästa mixed-lag och fjärde lag totalt. Mycket bra jobbat av samtliga löpare!
Högby IF stod som segrare både i Öppna klassen såväl som Damklassen i det långa loppet, och KA2IF Lag 1 vann det korta loppet.

Valborg 2022
2022-05-01 14:58

Här kommer lite foton från fackeltåget på valborgsmässoafton.

ÖM i terräng
2022-04-30 20:49, Löpning

På valborgsmässoafton var det dags för ÖM i terränglöpning och Mörbylånga GoIF stod för första gången som värd. Arrangörsföreningen fick åtnutja stora framgångar i form av två guld och ett silver.

Löpning, 18/05 11:59
Löpning, 07/05 18:28