SÖDRA ÖLANDS STOLTHET!
SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Mörbylånga Gymnastik o Idrottsförening
Fotboll

Mörbylånga GoIF
4 - 2
Böda-Högby
Mörbylånga GoIF4 - 2Böda-Högby

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:tor 28 april, 18:45
Plats:Skansen
Tävling:
Matchnummer: 141406016
Samling:17:45
Mörbylånga GoIF - Böda/Högby
2022-04-27 13:07

Äntligen dags för årets riktiga hemmapremiär på vårt kära Skansen. Det passar bra att det blir i ett härligt Ölandsderby mot Böda/Högby. Kommer bli en tuff match med mycket kamp och känslor.

Truppen är:

3. Tom Karlsson

5. Oscar Olsson

6. Dennis Nordqvist

8. Johannes Jönsson

9. Tiger Serrebo

10. Vedad Mujkanovic

11. Linus Edström

12. Anton Frerdriksson

13. Tobias Åsenius

14. Nicklas Johansson

18. John Nilsson

19. Theo Westberg

20. Sadeq Sajadi

22. Andreas Håkansson

24. Ludvig Möller

26. Omar Barho

 

Ledare

Robert Lövenklev

Richard Svensson

Anders Blomqvist

 

Inför match: "Härligt att äntligen få göra premiär hemma på Skansen. Vi har gjort ett par veckors träning på Skansen nu och det känns skönt att äntligen vara hemma igen. Vi har lagt besvikelsen förra veckan bakom oss. En del spelare har kommit igång efter sjukdom och skada så konkurrensen i truppen är stor. Vi räknar med en stentuff match mot ett bra Böda. Ett derby innebär kamp och mycket känslor. Måste vi kunna hantera. Sen har vi en idé om hur vi vill spela fotboll och målet är att tro och mod ska vara framgångsfaktorer för oss idag vid sidan om hårt jobb och attityd. Nu kör vi!" /Robert

 

Referat

 

Slutresultat Mörbylånga GoIF - Böda/Högby 4-2 (4-0) målskyttar: 1-0 John, 2-0 Vedad, 3-0 Linus, 4-0 Omar

 

Startelva

Mv - Ante

Hb - Johnnes (ut 80)

Ib - Tom

Ib - Ludde (ut 60)

Vb - Theo (ut 60)

Hymf - John (ut 45, in 65, ut 80)

Imf - Dennis

Imf - Sopis

Vymf - Vedad (ut 30, in 65)

Fw - Anton (ut 40, in 45)

Fw - Linus (ut 40, in 45)

 

Avbytare

Oscar O (in 60)

Tiger (in 45)

Omar (in 30, ut 65)

Tobias (in 40, ut 45, in 80)

Sadeq (in 40, ut 45, in 80)

 

Kommentar tränare: "Det är fortfarande tidigt på säsongen, planerna håller på att sätta sig, serien likaså och vi som lag letar form och synergier i laget. Vi visste att det skulle bli en jättetuff match mot ett bra Böda. De har fått ihop ett bra lag i år och kommer säkert hota i toppen av serien. Samtidigt vet vi att vi också är bra. 

 

I den här matchen (likt alla tävlingsmatcher vi spelat tidigare) så skapar vi mycket målchanser. Idag är vi mer effektiva än vi var förra veckan och gör mål. Vi gör mål på en fast situation och våra offensiva poängspelare producerar. Vi känner ändå efter match att vi bode gjort ett par mål till. Vi har en hel del lägen i andra halvlek och på fasta situationer som vi borde ha utnyttjat. Men en klar förbättring för oss.

 

Sen har vi som mål att bygga och kontrollera matcherna. Det lyckades vi inte speciellt bra med idag förutom under korta stunder i matchen. Där har vi mer att göra och utveckla. 

 

I andra halvlek får ju Böda in både 1 och 2 reduceringar. Skapar naturligtvis ett momentum för dom och ger de energi. I det läget kliver både Tom och målvakts-Ante fram ordentligt och leder oss in till slutet. Alla övriga spelare tar kampen och jobbet riktigt bra också. Lite synd att vi inte kan stänga matchen med ett 5:e mål men vi visade hjärta och tog segern! 

 

Det kommer vara mycket kamp och inställning som kommer avgöra hela säsongen men lite extra nu den första månaden av spel. Sen får vi bättre väder, planer och form. Då hoppas vi kunna lyfta vårt spel några nivåer till. Framåt Mörrbylånga!" /Robert

 

Långe Jans:

3 Långe Jans - Tom Karlsson - gigant som klev fram ordentligt när laget behövde det som mest

2 Långe Jans - Andreas Håkansson - fighter - gör stor skillnad sista 20 av matchen

1 Långe Jan - John Nilsson - inleder matchen starkt - stort hot och viktigt första mål - men vad gör vi åt krampen?


<< Tillbaka

 
 
Guldsponsor
Silversponsor
Bronssponsor